Professionele website met WordPress

Steeds meer bedrijven, organisaties of particulieren kiezen voor een website op basis van WordPress. Niet gek, want de mogelijkheden van het platform zijn nagenoeg eindeloos.
Als websitebouwer kunnen wij een professionele website voor je bouwen. Een website die goed vindbaar is in zoekmachines, goed te bekijken is op smartphones en tablets en die je makkelijk zelf kunt beheren. Als professionele website bouwers kunnen wij je voorzien van een uitermate goed vindbare website die te bekijken is op alle apparaten.
Wil je een webshop laten maken in plaats van een website? Ook dat kan! Wij bieden je een zeer gebruiksvriendelijk en professioneel webshop-systeem aan waarmee je dezelfde week nog kan beginnen met verkopen!
Al onze websites worden responsive ontworpen, dit betekend dat je website op elk apparaat goed zichtbaar is! Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone wij zorgen ervoor dat je er overal mee voor de dag kunt komen.

Neem contact met ons op en we kunnen je meteen laten zien hoe een professionele WordPress expert een mooie en scherp geprijsde website voor je kan bouwen! Op de pagina SHOWCASE vind je enkele voorbeelden en kun je websites bezoeken die door ons gemaakt zijn.

Waarom WordPress?

WordPress is één van de meest gebruikte content management systemen ter wereld. Zo’n 30% van alle websites op het internet is gemaakt met het platform en zelfs grote multinationals als Microsoft, Walt Disney, Mercedes-Benz en Sony Music zijn in zee gegaan met een WordPress website bouwer om een mooie website te laten maken.

Onze klanten

Tausch Juwelier & Optiek

Classic Car Verhuur

Trekpaarden Promotie Wim van Lankveld

ZUS

SCRATCH

DJ Ludo

Lidwina Charpentier

Stichting 't Oude Ambacht